Julemenu på Restaurant Reinwalds

Julemenu på Restaurant Reinwalds

Reinwald's gentager succesen fra sidste år med den populære julemenu du både kan nyde på Restaurant Reinwald's eller forudbestille ved et større selskab.

Julefrokost fra den 18. november til den 23. december 2009. Serveres hverdage mellem kl. 14.00 og kl. 17.30 – (lørdag fra kl. 12.00)

Tre slags hjemmelavede jule-sild, løg, kapers og håndæltet rugbrød

kr. 85,-


Klassisk gravad laks med sennepsdressing, og Fersk røget laks med purløg og knuste æg

kr. 115,-


Sprødstegt torskefilet med hjemmelavet remoulade og citron

kr. 85,-


Stegt syltet andelår med bagte æbler, kartofler og maltbrød

kr. 98,-


Sprødstegt og saltet gris med hindbær-rødkål og håndæltet rugbrød

kr. 120,-


3 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød

kr. 75,-


Ris à la mande med kirsebærsauce

kr. 65,-


Julefrokost fra den 18. november til den 23. december 2009. Serveres hver dag mod forudbestilling til min. 15 personer

Julebuffeten serveres ved bordet som anretninger

Marinerede julesild med løg og kapers

Lune stegte sild i lage

Krydder orangesild

Karry sild


Sprødstegt torskefilet med hjemmelavede remoulade og citron

Fersk røget laks med purløg og knuste æg

Klassisk gravad laks med sennepsdressing


Sprødstegt og saltet gris med hindbær-rødkål

Stegt syltet andelår med stegte kartofler

Æbleflæsk


Brie de Meaux med friske dadler


Ris a la mande med kirsebærsauce


Pris pr. couv. kr. 425,-

Jule gourmet menu

Terrin "Fruit de Mer" i safran og hvidløgs-fløde

2007 Arboleda Chardonnay, Arboleda Wines, Casablanca Valley -Chile


Skindstegt torsk med bagte rødbeder i jordskokke-creme

2006 Fleurie, Château de Beauregard, Beaujolais -Frankrig


Syltet gris i peberrods-bouillon med sennep og kørvel

2006 La Poderina Virgùlto, Tenuta La Poderina, Toscana -Italien


Rosa-stegt andebryst med danske æbler, kanel og calvados

2006 La Montesa, Alvaro Palacio, Rioja -Spanien


Mørk chokolade med nødder, honning, sirup og mandarin sorbet

Moscatel Oro, Miguel Torres -Spanien


Jule gourmet menu incl. vine kr. 850,-
Menu kr. 475,-
Vinmenu kr. 375,- (1 glas vin pr. ret)

Læs mere om Reinwald's Restaurant