Julemenu på Restaurant Reinwalds
Reinwald's gentager succesen fra sidste år med den populære julemenu du både kan nyde på Restaurant Reinwald's eller forudbestille ved et større selskab.
Julefrokost fra den 18. november til den 23. december 2009. Serveres hverdage mellem kl. 14.00 og kl. 17.30 – (lørdag fra kl. 12.00)
- Tre slags hjemmelavede jule-sild, løg, kapers og håndæltet rugbrød
- kr. 85,-
- Klassisk gravad laks med sennepsdressing, og Fersk røget laks med purløg og knuste æg
- kr. 115,-
- Sprødstegt torskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
- kr. 85,-
- Stegt syltet andelår med bagte æbler, kartofler og maltbrød
- kr. 98,-
- Sprødstegt og saltet gris med hindbær-rødkål og håndæltet rugbrød
- kr. 120,-
- 3 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød
- kr. 75,-
- Ris à la mande med kirsebærsauce
- kr. 65,-
Julefrokost fra den 18. november til den 23. december 2009. Serveres hver dag mod forudbestilling til min. 15 personer
Julebuffeten serveres ved bordet som anretninger
- Marinerede julesild med løg og kapers
- Lune stegte sild i lage
- Krydder orangesild
- Karry sild
- Sprødstegt torskefilet med hjemmelavede remoulade og citron
- Fersk røget laks med purløg og knuste æg
- Klassisk gravad laks med sennepsdressing
- Sprødstegt og saltet gris med hindbær-rødkål
- Stegt syltet andelår med stegte kartofler
- Æbleflæsk
- Brie de Meaux med friske dadler
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. couv. kr. 425,-
Jule gourmet menu
- Terrin "Fruit de Mer" i safran og hvidløgs-fløde
- 2007 Arboleda Chardonnay, Arboleda Wines, Casablanca Valley -Chile
- Skindstegt torsk med bagte rødbeder i jordskokke-creme
- 2006 Fleurie, Château de Beauregard, Beaujolais -Frankrig
- Syltet gris i peberrods-bouillon med sennep og kørvel
- 2006 La Poderina Virgùlto, Tenuta La Poderina, Toscana -Italien
- Rosa-stegt andebryst med danske æbler, kanel og calvados
- 2006 La Montesa, Alvaro Palacio, Rioja -Spanien
- Mørk chokolade med nødder, honning, sirup og mandarin sorbet
- Moscatel Oro, Miguel Torres -Spanien
Jule gourmet menu incl. vine kr. 850,-
Menu kr. 475,-
Vinmenu kr. 375,- (1 glas vin pr. ret)
Læs mere om Reinwald's Restaurant