Ny menu på Reinwalds i København

Ny menu på Reinwalds i København

Som noget nyt på Reinwald's udvider de deres menukort med det de kalder små-retter. Det betyder at, har du lyst til at kigge forbi til "lidt men lækkert" på vej i biffen, teater eller andet, så har du nu mulighed for at sætte tænderne i fx dejlig varm Confit de Canard, minutsteak med Bearnaise og fritter eller smage deres klassiske franske løgsuppe.

Læs mere om Reinwalds her

Se hele Reinwalds menukort herunder:

Små retter


Bourgogne snegle (8 stk.) i hvidløg med persille og croûtons
kr. 95,-

*
Klassisk fransk løgsuppe
kr. 75,-

*
Confit de Canard på ristede kartofler i andefedt og balsamico-glace
kr. 125,-

*
3 eller 5 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød
kr. 75,- / 110,-

*
Lille minutsteak med salat, Bearnaise og pommes frites
kr. 150,-

*
Kartoffel wontons med bacon, purløg og trøffel-creme
kr. 95,-

*
Let saltet laks med citron, purløg og sprøde salater
kr. 95,-

*
Carpaccio af okselår med citron-olie og parmesan
kr. 95,-

*
Klassisk Caesar salat
kr. 75,-


Gourmet menu


Varme hvide asparges med lime mousseline og rosa peber
2008 Riesling Trimbach, Alsace - Frankrig

*
Lynstegt tun á la Nicoise
2009 Sileni Sauvignon Blanc, Marlborough - New Zealand

*
Læsø-jomfruhummer i spicy Bouillabaisse med aioli
2008 Tavel Rosé, Domaine La Genestrière, Tavel - Frankrig

*
Oksemørbrad stegt på grill med ramsløg, tomat, timian og rødvins-sky
2004 Barolo, Paolo Scavino, Piemonte - Italien

*
Rabarber i vanille med hvid chokolade creme, citron og rabarber-sorbet
2008 The Noble Wrinkled Riesling, d'Arenberg, McLaren Vale - Australien

*
Gourmet menu incl. vine kr. 850,-
Menu kr. 475,-
Vinmenu kr. 375,- (1 glas vin pr. ret)

3 retters menu


Rillette af krabber og hornfisk med grønne asparges og citron

*
Hane dampet i Noilly Prat med frisk estragon, små grøntsager
og letrøgede nye kartofler

*
Chokolade tærte med jordbær i ”sirup”

kr. 350,-

Forretter


Læsø jomfruhummer i spicy Bouillabaisse med aioli
kr. 125,-

Varme hvide asparges med lime mousseline og rosa peber
kr. 95,-

Lynstegt tun á la Nicoise
kr. 115,-

Rillette af krabber og hornfisk med grønne asparges og citron
kr. 110,-

Parmaskinke med salat, safran creme og letrøgede nye kartofler
kr. 110,-

Hovedretter


Dagens fangst af fisk tilberedt efter fiskens art
kr. 195,-

Hel skinstegt rødspætte med dild-kartofler, citron, agurkesalat og brunet smør
kr. 225,-

Braiseret lammeskank i kørvelbouillon med artiskokker og citron
kr. 195,-

Hane dampet i Noilly Prat med frisk estragon, små grøntsager og letrøgede nye kartofler
kr. 189,-

Oksemørbrad stegt på grill med ramsløg, tomat, timian og rødvins-sky
kr. 225,-

Boeuf Bearnaise med hjemmelavede fritter, salat og mandel bønner
200 gr. - kr. 225,-
275gr. – kr. 275,-
Rib-Eye 450 gr. – kr. 350,-

Desserter – Ost


Rabarber i vanille med hvid chokolade creme, citron og rabarber-sorbet
kr. 85,-

Chokolade tærte med jordbær i ”sirup”
kr. 95,-

3 slags ”hjemmedrejet” is med sprødt
kr. 75,-

3 eller 5 modne oste med oliven og hjemmebagt knækbrød
kr. 75,- / 110,-

Læs mere om Reinwalds her